Office Challenge

Office Challenge

Office Challenge е международна интелектуална игра протичаща онлайн.
Играта представлява поредица от логически и технически загадки, които провокират към различен поглед при решаване на проблеми, намиране на информация и забавление със стотици други играещи.

Как протича Office Challenge?

Office Challenge е игра с от 12 етапа във всеки един сезон. Всеки етап съдържа в себе си определено количество загадки.
Веднъж месечно, в първия петък на месеца, регистрираните отбори получават линк/имейл/съобщение с първата загадка. Всяка загадка води към следваща, като финалната загадка изисква въвеждане на данни за отбора, за отчитане на време за решаване на поредицата.
Времето за решаване на загадките е ограничено до следващия етап.
В Office Challenge могат да участват отбори без ограничение по количество хора в тях, като по този начин може да бъде въвлечен целия заинтригуван персонал в офиса.
Класирането в Office Challenge се базира на времето за което отборите стигат до финала, считано от деня и часа на публикуване/изпращане на първата загадка.

След приключване на сезона (решаването на 12-ти етап) се съставя сумарно класиране, базирано на най-кратки сумарни времена от 12-те етапа. Най-бързите три фирми (отбора) се изпращат на финал, който протича в градски условия на непознато за участниците място. Финала представлява куест – поредица от загадки, протичащ в реално време в градски условия.
Всяка от трите фирми победители, ще трябва да определи екип от 4 човека за участие в финала.
Финала е с продължителност 2 дена. Един ден състезание и един ден настаняване/напускане/транспорт.
Победителите в сезона получават материална награда.

Как да се регистрирате за участие в Office Challenge?

За да регистрирате фирмата си като участник в в Office Challenge е необходимо да попълните регистрационната форма на сайта ни. След това наш представител ще се свърже с Вас за да уточни подробни и организира среща, ако такава е необходима.

Колко струва участието в Office Challenge?

Цената на участието е 800лв. с включено ДДС. Цената включва участие в 12-те етапа на първи сезон, всички необходими разноски свързани с финала (самолетни билети, хотелско настаняване, рент-а-кар, изхранване и др).

Начало на първи сезон – 07.07.2017
Срок за записване – до 23.06.2017

 

Важно
В играта не може да се включите по време на сезона. 
Участващите отбори могат да пропускат издания, но това се отразява на сумарното време, което ще формира отборите участващи във финала.